Contact

CONTACT


U kunt op verschillende manieren contact opnemen. Het snelste gaat het per:


Solvajo Mediators

t.a.v. Herman Rijnveld

Veerplein 158

1404 DC  Bussum

Wanneer u hieronder uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Uw e-mailadres

Telefoonnummer

Uw bericht

INTERESSANTE LINKS

Het Instituut voor Transformatieve Conflict Oplossing ITCO is de beroepsorganisatie van Transformatieve Coaches en Mediators.

De dienstverlening van Entaseon richt zich op Management Performance Improvement, kosten reductie en proces optimalisatie.

Zoekt u een coach of mediator met passie, lef en ondernemersgeest? Een sparringspartner? Iemand die op effectieve wijze in staat is blokkades op te ruimen? Bij uzelf of uw medewerkers, zodanig dat u met positieve energie en kracht weer verder kunt? Dan bent u van harte welkom bij TOPcoach.nu, een hecht samenwerkingsverband van deskundige en ervaren coaches en mediators.

Inter ACT is een kantoor met zeer ervaren professionele medewerkers die adviseren, begeleiden en mediaten op het gebied van juridische procedures, financiële planning, belastingen, subsidies, bouw- en aankoopbemiddeling en management.

De RC-Groep BV is een netwerkorganisatie van zelfstandig ondernemende en betrokken verzuimexperts. De RC-Groep biedt onafhankelijke Register-Casemanagers voor Verzuimaudits, Mediation, RegioRegie en Projecten.

U bent directielid, ondernemer of manager in de technische en logistieke sector. Dan voelt u waarschijnlijk dagelijks die enorme werkdruk met het bijbehorende tijdgebrek. Daarnaast heeft u te maken met de vertaalslag van beleid naar uitvoering. Dat kan u wel eens zwaar vallen.  Vaak gaat het gewoon goed. Herkent u uzelf hierin? Denkt u dan wel eens: IS DIT HET NU ?

Bewust en onbewust communiceren we op verschillende golflengtes. Soms verstaan we elkaar uitstekend, soms helemaal niet. Er ontstaan conflicten, impasses die onoplosbaar lijken. Mensen praten langs elkaar. Waar gaat het echt over? Wil je het (leren) oplossen? Van harte wel-com!

Conflicten horen bij mensen en organisaties. Het kan ons allemaal overkomen. Ongewild en onbedoeld. Misschien herken je wel de machteloosheid, het onbegrip, de boosheid, frustratie of verdriet? Wil je dat dit verandert?

Zoek je een duurzame oplossing waar je tevreden mee bent? Wil je ervaren dat elk conflict oplosbaar is? Dat kan! Zowel zakelijk als privé werkt het eigenlijk precies hetzelfde.

Copyright Solvajo Mediators Herman Rijnveld © All Rights Reserved  Foto's: André Eijkenaar